Кращий сайт для жителя села

«Слуга народу» виявився гвалтівником

У «Слуг народу», здається,  жодного дня не минає  без скандалу.  Після розбірок  з одним із «слуг», що прямо з Верховної Ради замовляв  повій, новий скандал  – у ЗМІ з’явилася інформація, що інший «слуга»  відсидів строк за зґвалтування неповнолітньої. Мова йде про народного депутата  Романа Іванісова. Після перевірки виявилося, що насправді «слуга» Іванісов відсидів не за  зґвалтування неповнолітньої, а за групове зґвалтування.

Не зважаючи на виправдання  Іванісова, що це «замовна провокація», факт групового зґвалтування і відсидки правоохоронцям довелося підтвердити. Куди діватися: у ЗМІ з’явилися свідчення і жертви зґвалтування,  і тюремників, що знали ув’язненого Іванісова.

У кримінальній справі говориться, що четверо молодиків  на автомобілі «Волга» зупинилися біля двох дівчат, що йшли вулицею і спробували затягти в автомобіль. Одна втекла – а другій втекти не вдалося. Після початку кримінального переслідування  ґвалтівників,  вони чинили тиск на жертву. Ось що вона розповіла журналістам: «Вони до мене приїжджали по черзі кожного дня, телефонували, тероризували. Через  цей тиск я писала якісь прохання, щоб їх відпустили (в ухвалі Запорізького облсуду, якою було зменшено строк Іванісову, ідеться, що про пом’якшення вироку клопотала  жертва ґвалтівників). Це був такий жах, я так хотіла все забути, що зараз усього повністю не згадаю», – сказала вона.
І що тепер? Так, Іванісова виключили з фракції «Слуга народу». Але цього не достатньо! Народ навряд чи змириться з тим, що в парламенті буде ухвалювати закони  груповий ґвалтівник!

«Слуги» повинні знайти спосіб викинути ґвалтівника з парламенту. Як це вони зроблять, народ, не повинно цікавити. Це їхня проблема. Як привели до парламенту, так і мають звільнити від «ґвалтівника» головний законодавчий орган країни.

Іноді, здається, що «слуги» набирали своїх депутатів просто з  вулиці. Цікаво, що головний слуга народу Володимир Зеленський останнім часом активно педалює тему необхідності контролю над ЗМІ. Зрозуміло – йому не подобаються такі скандали. Але може не варто  кивати на дзеркало, якщо фізіономія крива?

 

Іван Перебийніс

Новини

Господар

Здоров'я