Кращий сайт для жителя села

Бубляші з м’ясом

Бубляші дещо нагадують пельмені, але багато чим від них відрізняються і за смаком сприймаються як зовсім інша страва. Спробуйте приготувати!
Інгредієнти: 300 грамів м’яса ( будь якого), 2 цибулини, 250 грамів пшеничного борошна, 150 мілілітрів молока, 1 куряче яйце, 1 столова ложка рослинної олії, 1 морква, 2 помідори (або 2 столові ложки томатної пасти), 1 солодкий перець, 1 столова ложка сметани, сіль, перець за смаком.
Приготування: М’ясо і 1цибулину перекручуємо на м’ясорубці. Додаємо сіль, перець, перемішуємо.
У каструлю вливаємо молоко, додаємо куряче яйце, сіль, рослинну олію і вмішуємо борошно (3-4 ст.л.). Все добре перемішуємо і ставимо на плиту. Інтенсивно помішуючи доводимо тісто до загустіння. Потім додаємо борошно, що залишилося і замішуємо тісто. Накриваємо його і залишаємо на 15-20 хвилин.
Помідори перекручуємо на м’ясорубці (томатну пасту розводимо водою до консистенції рідкої сметани). Цибулю чистимо і нарізаємо дрібними шматочками. Моркву натираємо на тертці, нарізаємо болгарський перець. У сковороду кладемо цибулю і обсмажуємо кілька хвилин. Потім додаємо моркву і обсмажуємо все разом ще кілька хвилин. Потім додаємо солодкий перець і обсмажуємо ще 2-3 хвилини. Потім додаємо помідори, сметану, воду, сіль і перець за смаком, склянку гарячої води. Все доводимо до кипіння і проварюємо 2-3 хвилини.
Тісто розгортаємо в тонкий пласт і нарізаємо прямокутниками. Розкладаємо фарш на край смужки і згортаємо прямокутники у рлетики, потім скріплюємо кінці рулетиків у формі бубликів.
Частину підливи відбираємо зі сковорідки на тарілку, а на решту викладаємо шаром бубляші. Зверху викладаємо ще частину підливи і вливаємо окріп так, щоб бубляші були злегка прикриті, потім знову викладаємо шар бубляшів, шар підливи і доливаємо, за потреби, води, щоб виднілись лише верхівки бубляшів. Накриваємо сковорідку кришкою і тушкуємо на повільному вогні 40 хвилин.

Новини

Господар

Здоров'я