Кращий сайт для жителя села

Ніжний німецький сирник на молоці

Сирник на молоці, відрізняється ніжною і вологою консистенцією, а рум’яна кірочка робить його схожим на сирники, приготовані на сковороді. Ця страва чудово смакуватиме на сніданок, або під час сімейного чаювання.

Інгредієнти: 750 грамів сухого сиру, 150 грамів цукру, 10 грамів ванільного цукру, 60 грамів крохмалю, 80 грамів вершкового масла, 450 мілілітрів молока, 3 курячих яйця, цедра одного лимона.
Приготування: У ємність для тіста кладемо сир, додаємо курячі яйця і розтоплене вершкове масло. Туди ж додаємо сіль, цукор, ванільний цукор і вливаємо половину молока. Все перемішуємо блендером до однорідної маси. Потім додаємо решту молока, крохмаль, лимонну цедру і знову перемішуємо.
Беремо роз’ємну форму для випічки діаметром 24 см. Устилаємо її пергаментним папером і виливаємо тісто.
Відправляємо сирник в духовку, розігріту до 200 градусів. Запікаємо протягом 60 хвилин.
Зверніть увагу, що сирник значно збільшується у розмірі, це обумовлено вологістю тіста і осідає після охолодження, що є нормою для сирної випічки.
Готовий сирник охолоджуємо, потім дістаємо з форми і прибираємо в холодильник на 4-6 годин. Подати сирник можна з джемом, ягідним соусом, сметаною або збитими вершками.
Смачного!

Новини

Господар

Здоров'я