Кращий сайт для жителя села

Ой на Івана, ой на Купала: опіки, переломи, отруєння

В ніч з 6 на 7 липня народ відзначав один з найцікавіших і містичних українських народних свят — Івана Купала. Його не даремно називають днем вогню і води, адже майже всі обрядові дійства пов’язані з двома стихіями.
Але без неприємних інцидентів святкування не обійшлося. Вже напередодні гуляння в селі Мошни закінчилися трагедією: 18-річний хлопець впав у вогнище та був госпіталізований в опікове відділення Першої черкаської міської лікарні. Юнак сильно обгорів, постраждало близько 35% шкіри.
А вночі медики швидкої п’ять разів на ніч надавали медичну допомогу відпочиваючим, повідомляє обласний центр екстреної допомоги та медицини катастроф.
О 22:15 диспетчеру станції повідомили, що в селі Богодухівка під час святкування чоловік отримав травму ноги. Медики, надавши допомогу 49-річному пацієнтові, забрали його до лікарні. Там йому діагностували перелом щиколотки.
О 22:40 надійшов виклик про травмованого чоловіка в Черкасах: він стрибав через вогонь на пляжі і пошкодив ногу. Потерпілому 26 років. Його доставили до лікарні, де пізніше йому діагностували закритий перелом стегна.
О 1:15 бригада медиків виїжджала до парку за Будинком культури в Жашкові. Там після гулянь 16-річному хлопчикові стало зле. Його доставили до місцевої лікарні з підозрою на гостре отруєння алкоголем.
В 4:51 у Білозір’ї лікарі надавали допомогу 18-річній дівчині, яку побили під час святкування Івана Купала. У неї забої плеча і садна. Медичну допомогу постраждала отримала на місці.
О 5:00 25-річний житель села Рижанівка зателефонував до швидкої і сказав, що йому в очі розпилили невідому речовину з балончика. Втім, приїхавши на виклик, лікарі потерпілого так і не знайшли.

Новини

Господар

Здоров'я