Кращий сайт для жителя села

У вогні загинуло четверо дітей

Трагедія сталася у селі Драбівці Золотоніського району, повідомляють в управлінні ДСНС України в Черкаській області. 

17 грудня о 20.29  сусіди, які першими побачили вогонь, що охопив покрівлю   житлового будинку на вулиці Набережній, зателефонували до Служби порятунку за номером «101».

Зусиллями вогнеборців о 21.20 пожежу вдалося локалізувати, а о 22.07 ліквідувати. Під час проведення розвідки рятівники в одній із кімнат будинку виявили бездиханні тіла чотирьох дітей: 2009, 2013, 2014, 2016 років народження. 

Як виявилося, 28-річна мати затопила піч і поклала поруч купу дров. Старша,  8-річна, донька повинна була підкидати їх у топку. Якби дівчинка була в будинку сама, то, напевне, могла б дати раду й пічці, й собі, проте з нею були ще троє дітей: 4-х, 3-х та 1-го років.

Далі мати замкнула дітей у будинку й пішла відпочивати до друзів. Цивільний чоловік під час трагедії був на роботі. Як почалася пожежа, уже, мабуть, не дізнається ніхто…

Кількість загиблих дітей могла бути більшою, але, на щастя, ще двох доньок  на час пожежі не було вдома. «Діти були  в свекрухи, це й урятувало їм життя», – говорять селяни.

Усього в жінки було шестеро дітей. Сама вона знову  вагітна. Раніше разом з цивільним чоловіком і дітьми жила в Тальнівському районі. У Драбівцях  у маленькому  будинку, який начебто взяли в розстрочку, сім’я проживала  тільки рік.

Поліція відкрила кримінальне провадження за статтею про вбивство. 

Новини

Господар

Здоров'я