Кращий сайт для жителя села

Хакери бомбили увесь світ

 

Співробітники СБУ припинили діяльність хакерського угрупування, яке діяло з 2010 року і мало щорічний обіг 500-700 тисяч доларів США. Організаторами афер стали троє жителів Черкащини та громадянин Росії, який проживає в Києві.

Через спеціальні закриті форуми кіберзлочинці купували платіжні рахунки іноземців та викрадали кошти з рахунків користувачів електронних платіжних систем Європи та США. Опісля – закуповували товари у популярних закордонних Інтернет-магазинах та продавали продукцію в Україні.

Під час обшуку правоохоронці конфіскували комп’ютерну техніку на понад 5 тисяч доларів. За скоєне кіберзлочинцям загрожує до 12 років ув’язнення, — повідомляє пресслужба СБУ в Черкаській області.

220

Щодо інциденту Митрополит Запорізький і Мелітопольський Лука (Андрій Коваленко) заявив наступне: «Зі скорботою в серці підтверджую, що клірик нашої єпархії був затриманий правоохоронними органами. Затриманого клірика я знаю давно, з тих пір, коли був ще намісником Глинської пустині. Я знав також і про його наркозалежність. Але я бачив і його покаяння, і його бажання позбутися від цієї недуги. Зі свого боку робив все можливе для того, щоб допомогти йому в цьому.

Довгі роки вдавалося стримувати хворобливі потяги наркозалежності. Але влада диявола, на жаль, знову взяла гору над ним». «Він також повинен відповісти за законом і перед органами правопорядку. Я готовий зі свого боку надати необхідну допомогу для розслідування цього інциденту”.

Слідство намагається з’ясувати особу, що з Черкас відправила священнику посилку.

Новини

Господар

Здоров'я