Кращий сайт для жителя села

Як пенсіонери віддають шахраям усі свої заощадження

2 червня у Тальному шахраї видурили у пенсіонерки кілька десятків тисяч гривень. Зателефонували на стаціонарний телефон та повідомили, що її син потрапив у ДТП, поламав руки і ноги і терміново потрібні гроші на операцію.
Жінка одразу ж кинулась вирішувати проблему. Зібрала всю готівку, що мала дома і віддала незнайомцю, який приїхав за грошима. Пообіцяла зібрати кошти, яких не вистачало «на операцію». Невдовзі після цього син зателефонував матері та запевнив, що з ним усе добре. Чоловіка, який приїжджав за коштами, ошукана не запам’ятала. Він заховав обличчя під медичною маскою, а свій автомобіль залишив подалі від будинку потерпілої.
Аналогічний випадок шахрайства стався на Тальнівщині наприкінці травня. Після дзвінка на стаціонарний телефон про те, що у біду потрапила донька, літні батьки теж віддали шахраям усі наявні заощадження.
Є й порівняно чесні способи відбору грошей. Якщо вам прийшов лист про те, що ви виграли автомобіль, купу грошей або квартиру – не купуйтеся на цей трюк! Вас попросять обов’язково щось купити перед отриманням грошей. Ні квартири, ні автомобіля ви не отримаєте, тільки витратите гроші на непотрібну річ. Тож будьте пильними!

Новини

Господар

Здоров'я