Кращий сайт для жителя села

Проста маска: «Мінус 10 років».

Цю маску так назива­ють завдяки її актив­ному омолоджувальному ефекту. Це прекрасний рецепт для всіх жінок, які хочуть виглядати молодше і люблять домаш­ню косметику. Маска дуже проста в приго­туванні і використан­ні, проте дуже ефективна.

Вам будуть потрібні: 1/3 стиглого (але без коричневих плям) бана­на, по 1 ч. л. сухого імбир­ного порошку і свіжовичавленого імбирного соку, 2 ч. л. оливкової олії або олії мигдальної чи арганової (можна чергувати), 1 збитий у круту піну яєчний білок. Розімніть банан до стану кашки, додайте імбир та оливкову олію. Розведіть маску яєчним білком до консистенції рідкого крему. Нанесіть тонким шаром на шкіру обличчя, шиї, декольте, дайте злегка підсохнути і нанесіть ще 2-3 шари. Остан­ній шар тримайте 10-15 хвилин. Розмочіть маску прохолодною водою і змийте майже холод­ною. Потім змастіть шкіру легким нежир­ним кремом або сироваткою.

Ефект від цієї маски для обличчя момен­тальний. Вона надає тоні­зуючий і ліфтинг-ефект. Застосовувати її слід одно­кратно, як експрес-засіб. Якщо ви хочете провести курс, то робіть 10 масок, повторюючи їх не частіше ніж через 5-6 днів.

Новини

Господар

Здоров'я