Кращий сайт для жителя села

Про які речі не можна розповідати навіть близьким людям

Є речі, які потрібно тримати у таємниці, тому що в іншому разі вас можуть чекати життєві невдачі. Психологи розповіли, про що не можна говорити навіть найближчим людям.
Ваші цілі, амбіції. Не варто говорити нікому про те, що ви задумали зробити в найближчому майбутньому. Спробуйте згадати: швидше за все, у вас вже було так, що ви розповіли всім навколо, що збираєтеся поїхати відпочивати, але все зірвалося. Ви розповіли про нову роботу, але у вас нічого не вийшло. Це не пристріт і не підступи чорної магії. Причиною цього є втрата мотивації. Це проста психологія.
Образа. Як це буває: образила мама — пішли скаржитися чоловікові, образив чоловік — пішли скаржитися мамі. Так робити категорично не можна. Коли ми розповідаємо комусь про те, що нас образили, люди дуже часто думають, що ми самі винні і ми втрачаємо їхню повагу.
Безпорадність. «У мене не виходить», «я не зможу», «це так важко, я ніколи цього не робив». Якщо ви постійно скаржитеся, до вас перестають ставитися серйозно, вас перестають поважати. На роботі і в бізнесі це може призвести до втрати фінансів, так що нехай краще оточуючі думають, що ви можете все.
Фінансове становище. Ділитися доходами і витратами з другою половинкою нормально, але говорити про гроші зі сторонніми або навіть з батьками не варто. В майбутньому можуть виникнути проблеми, тому що вас попросять дати в борг, а ви не захочете цього зробити. Вас дорікнуть в жадібності і черствості. Не розповідайте нікому, що і за скільки ви купили, скільки отримуєте.
Свою думку щодо чужих проблем. Не потрібно говорити нікому про те, як їм варто чинити в тій чи іншій ситуації. Не варто давати поради, про які вас не просять друзі або колеги. Адже, якщо щось піде не так, ви будете винними. А ще не намагайтеся нікого вколоти або принизити. Люди перестануть вас поважати і затамують образу. З вами перестануть спілкуватися і більше ніколи не захочуть ділитися інформацією.

Новини

Господар

Здоров'я