Кращий сайт для жителя села

Оселедець в томатному маринаді

Оселедець в такому маринаді виходить дуже смачним. Та й сам маринад настільки апетитний, що його теж їдять із задоволенням. Оселедець легко готується і чудово поєднується із картопляним гарніром. Просто ідеальне поєднання смаків.

Інгредієнти: 1 кілограм філе свіжозамороженого оселедця, 100 мілілітрів рослинної олії, 2 столові ложки томатної пасти, пів чайної ложки чорного перцю, пів чайної ложки червоного перцю, 3 середні цибулини, 1 столова ложка оцту 9%, 1 столова ложка солі, 2 столові ложки цукру.

Приготування: У каструлю наливаємо рослинну олію, додаємо сіль, цукор, чорний перець, червоний перець і оцет. Туди ж кладемо томатну пасту, все добре перемішуємо і ставимо на плиту. Доводимо на повільному вогні до кипіння.

Цибулю чистимо і нарізаємо тонкими півкільцями. Кладемо в глибоку миску і заливаємо гарячим соусом, перемішуємо.

Філе оселедця нарізаємо порційними шматочками. Беремо форму. На дно викладаємо цибулю з маринадом, на неї — шар оселедця, потім знову цибулю і так до тих пір, поки всі компоненти не закінчаться. Важливо! Останній шар робимо з цибулі!

Страву накриваємо кришкою і ставимо в холодне місце. У такому вигляді залишаємо, мінімум, на 12 годин. Готову страву подаємо до столу з гарніром із картоплі

Новини

Господар

Здоров'я