Кращий сайт для жителя села

ВОЗ назвала продукти, що перемагають рак

Всесвітня організація охорони здоров’я (ВООЗ) опублікувала список продуктів, які сприя¬ють зміцненню імунної системи, підвищують загальний тонус організму, можуть зупиняти ріст ракових клітин.
Цибуля різних сортів і часник.
Часник має здат¬ність зв’язувати токсини, вклю¬чаючи, напри¬клад, потенцій¬но канцероген¬ний кадмій із сигаретного диму, і видаляти їх з організ¬му. Ще він активує білі кров’яні кліти¬ни, які поглинають і знищують ракові клітини. Цибуля діє подібним чином, хоч і в меншій мірі.
Томат. Помідори містять лікопін, сильний антиоксидант.
Риба та яйця. Ці продукти є багатим джерелом омега-3 жирових кислот, що пригнічують утворення ракових клітин. Рекомендується вживати камбалу.
Хрестоцвіті. Броколі, цвітна(а також качанна, брюссель¬ська) капуста, крессалат та інші овочі цієї родини вже давно заслужили репутацію борців із раковими захворюваннями.
Цитрусові фрукти і журавлина містять біофлавоноїди що підсилюють та підтримують антиоксидантну активність вітаміну С, яким ці плоди особливо багаті.
У полуниці, малині та гранаті міститься елагова кислота — силь¬ний антиоксидант, який попереджає пошкодження генів і уповільнює ріст ракових клітин.
Чай. І зелений, і чорний містять деякі антиоксиданти, відомі як поліфеноли
(катехіни), що мають здатність перешкод¬жати поділу ракових клітин. Найбільш ефективний у цьому відношенні зелений чай, трохи менше чорний.

Новини

Господар

Здоров'я