Кращий сайт для жителя села

Любителі помірного вживання пива живуть довше .

Неочікувані висновки медичних досліджень

Чому пиво корисне

Помірне вживання пива (1 — максимум 2 бокали на день) може бути корисним. Все більше  медичних досліджень показують, що помірно питущі люди живуть довше і краще, ніж п’яниці або зовсім непитущі.

Пиво ідеально підходить для помірного вживання через більш низький вміст алкоголю в порівнянні з  міцними спиртними напоями.

Дослідження показало, що пиво корисно для серця. Випиваючи  не більше ніж два келихи на день, ви знижуєте ризик серцевого нападу.
Пиво містить більше білка і вітаміну B, ніж виноградне вино. Пінний напій містить антиоксиданти, що захищають від багатьох захворювань.
Пиво знижує ризик цукрового діабету. Дослідження, в якому взяли участь понад 7 тисяч осіб, прийшло до висновку, що люди, які випивають близько 14 келихів пива на тиждень, з меншою ймовірністю захворіють діабетом.

Кому не можна пити пиво

Пиво може викликати підвищення рівня цукру в крові, а випите натщесерце — привести до миттєвого стрибка рівня інсуліну. Лікарі радять відмовитися від пива людям з діабетом. Крім того, напій не рекомендується вживати і людям, які хочуть схуднути, бо в ньому міститься  купа калорій.

Відмовитися від пива краще і людям з синдромом роздратованого кишківника, оскільки напій може викликати у них здуття живота, гази, діарею і біль в животі. Не слід вживати пиво і громадянам, які страждають від печії, цирозу, вірусного гепатиту або аутоімунного захворювання.

Новини

Господар

Здоров'я