Кращий сайт для жителя села

Щоб миттєво покращити здоров’я … робіть 4 зовсім прості речі.

Для зміцнення здоров’я вчені рекомендують кілька простих речей. Ви можете зробити їх уже сьогодні.
Сміятися вголос. Дані досліджень кажуть, що оптимістично налаштовані люди рідше страждають від проблем із серцем – у них рідше трапляються порушення кровообігу та серцеві напади. Крім того, при сміху організм виробляє гормон щастя серотонін, і якщо ми сміємось регулярно, це зміцнює нашу імунну систему.
Виходити надвір, ніжитися на сонці. Щоб організм виробляв більше вітаміну D, що зміцнює імунну систему та важливого для багатьох процесів в організмі, достатньо лише 30 хвилин на свіжому повітрі. Залежно від типу шкіри від 5 до 25 хвилин перебування на сонці без захисту вважається цілком допустимим.
Найчастіше робити глибокі вдихи. Спробуйте глибоко вдихнути, потім видихніть і затримайте дихання приблизно п’ять секунд, після чого знову глибоко вдихніть і повільно видихніть. Дихальні вправи уповільнюють викид гормонів стресу, зміцнюють імунну систему, допомагають при порушеннях сну та запобігають тривозі.
Вставати зі стільця. Ось наслідки тривалого сидіння на стільці – серце та кровоносна система слабшають, кров тече повільніше або навіть накопичується, обмін речовин гальмується, м’язовий корсет корпусу атрофується. Ось чому потрібно якнайчастіше вставати з місця і рухатися. Хоча б 5 хвилина на кожну годину сидіння.

Новини

Господар

Здоров'я